lauantai 12. helmikuuta 2011

Bondi beach, Oz

G'day mates!

Lämpöä riittää ja vaatetus saa olla sen mukainen. Sopivaa paitaa tuli onneksi otettua mukaan. Ja uimashortsitkin. Onneksi.  Ensimmäisiin suomalaisiin tormäsin hostellin iltapalalla. Puhuivat S-marketin muovikassista, mikä tietenkin herätti huomioni. Ei jääne viimeiseen kertaan, kyllä meitä täällä on muitakin.
Hostelli (Bondi Backpackers) on todella hintansa väärti, kaksi yötä aamupaloineen, netteineen ja surffilautoineen vain 54 euroa. Ensimmäisen yön sainkin viettää ihan omassa rauhassa single-roomissa, kun varaamaani huoneeseen oli ilmaantunut joku muu. En laittanut vastaan.

"Always swim between the flags."
Merta jaksaa katsella vaikka kuinka pitkään, varsinkin kun aaltojen seassa pyörii jos minkä kokoisia ja ikäisiä surffaajia. Tähän mennessä on oppinut jo, mitä "killer curl" tarkoittaa. Kuvaavat muuten sitä Bondi Rescue- tv-sarjaa edelleen. Jos kuvissa joskus vilahtaa se S-marketin muovikassi, tiedätte kuka on ollut asialla.

Päivän ohjelma: huoneen vaihto, bussilla Sydneyn keskustaan, ruokailut, nähtävyydet ja illalla Hillsong-seurakunnan nuorteniltaan. Huomenna lennetään Aotearoaan iltakuudelta, josta sitten varsinainen seikkailu alkaa. Sieltä pitäisi asuntokin nyt loytyä, sain vahvistuksen maililla juuri äsken. Helpottaa järjestelyitä kummasti.

Miksulle tiedoksi, että mysli ja jugurtti toimii täälläkin aamupalana.

1 kommentti:

  1. MikKO mate, et oo vaa pystyny laittaa, että HILLSONGissa kävit! Ja oonko eka kommentoija, JEE! :D Mahtavaa kuulla, että oot turvassa ja kaikkee muuta siistiä! Isin sylissä suojassa, parasta :) Terveiset siis Liberty Streetiltä! SK

    VastaaPoista