sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Arkea, mitäpä muutakaan..

The new order.
Eipä oikein syvällisempää kerrottavaa ole menneistä muutamista päivistä. Maanantain ja tiistain luentojen ja jalkapallon jälkeen on suurin osa ajasta mennyt enemmän tai vähemmän tehokkaasti tietokoneen ääressä. Kirjoittamista on vielä vaikka ja kuinka, mutta onneksi on aikaakin ensi viikon perjantain deadlineen. Sain huoneen järjestystäkin muutettua - tulee valo mukavammin työpöydälle, eikä tarvitse ostaa pöytälamppua. Vuosien takaiset hämähäkinseititikin tuli imuroitua pois sängyn takaa. Ikkunanpesijälle olis vielä pesti vapaana. Ehkä ensi viikolla, jos essee valmistuu ajallaan.
Pre-game eatings

St. Patrick's Day oli torstaina, mutta keli oli niin kurja, etten usko kenenkään juhlineen ulkona..kuuleman mukaan kaverini kuitenkin näki kulkueellisen laulavia vihreitä miehiä samaisena iltapäivänä. Itsehän istuin koko illan koneella..

Mutta perjantaina sää suosi ja päätettinpä sitten grillata isommalla porukalla. Lihaa ja muita grillituotteita meni varmasti toistakymmentä kiloa illan aikana ja saman verran oli meitä syöjiäkin. Palanpainikkeeksi katsottiin rugbya, josta perussäännöt ovat jo suht hyvin hallussa ja krikettiä, josta ymmärrän hädin tuskin mitään. En siis oikein lämmennyt Sri Lankan ja Uuden-Seelannin väliselle maailmancup-ottelulle..

Mutta: tänään pelataan yliopistosarjan ensimmäinen ottelu ja SE tulee olemaan jalon ja rehdin urheilun juhlaa! Eilen iltapäivällä haettiin vähän tuntumaa ja tekonurmi tuntuikin kohtuullisen mukavalta. +25C takasi myös, että hiki saatiin verrattaen vaivatta pintaan. Päivitän illemmalla, miten ottelussa kävi. Toivoa sopii, että tarvittava määrä pelaajia kuitenkin ilmaantuu paikalle. Tänään oli havaittavissa pientä katoa..

--
Pelit on nyt pelattu ja tärkeintä oli, että kaikilla oli hauskaa. Pääsin avaamaan joukkueemme maalitilin ja olimmekin viimeisille minuuteille asti 2-1 -johtoasemissa. Mutta sitten pääsi naapuri tasoittamaan - olin itse maalivahdin virkaa toimittamassa (kiertävät vuorot) - ja otti päähän niin maan ankarasti. Voitto olisi aina voitto, varsinkin kun on oikeasti kovia joukkueita tulossa vastaan myöhemmin sarjassa. Meidän tiimissä ei varsinaisia pelimiehiä ole kuin muutama. Ehkä siis enemmän sitä social socceria tiedossa.

Ottelun jälkeen ehdin vielä nauttia lounaan kotona ennen Arisen sunnuntaisettiä ja sieltä suuntasin futisjoukkueemme kanssa pizzalle. Täällä on niin hieno systeemi, että eräs paikallinen pizzeria tarjoaa jokaiselle joukkueelle pitsat pelipäivän iltana. Todella hieno homma!

Nyt ulos katsoessa voi vielä ihailla valtavan hienoa täysikuuta ja tähtitaivasta kaupungin yllä. Pohjantähti on vaihtunut Etelän ristiin.

1 kommentti:

  1. Vau, mitkä ikkunat! Tuolla valolla ja näköalalla saisi varmaan käytettyä gradunkin vääntöön muutaman lisävartin päivässä. ;)

    VastaaPoista