tiistai 15. maaliskuuta 2011

Viikko pakettiin

Kas, hurahtipa viikko sukkelaan..seuraa lyhyt tiivistelmä, mitä seitsemän mennyttä päivää pitivät sisällään.

* Keskiviikkona valmistui Perceptions of ethnicity-essee (palautuspäivä on tosin vasta ensi kuussa, mutta eipähän tarvitse huolehtia siitä).
* Torstaina lainattiin kahdeksan kirjaa kirjastosta - materiaalia yhteistoiminnallisesta oppimisesta (Johnson&Johnson!) ja digitaalisista oppimisympäristöistä.
* Perjantaina luettiin kirjoja ja käytiin illalla syömässä ankkaa ja paistettua riisiä keskustan toisella puolella.
Auto vastaan miehistönkuljetusvaunu.
* Lauantaina pudoteltiin savikiekkoja, pelattiin paintballia, heitettiin kuorma-auton rengasta ja tuhottiin henkilöauto. Illalla syötiin hyvin ja pelattiin touch-rugbya.
* Sunnuntaina ostettiin halpoja vihanneksia (paprikat n. 4€/kilo) ja käytiin piknikillä.
* Maanantaina kirjoiteltiin tiivistelmää ja katsottiin telkkaria (saivat meillekin sellaisen asennettua). Kanavia on reilusti enemmän kuin Suomessa, mutta ohjelmista yli puolet on samaa kauraa: tosi-tv:tä, visailuja ja amerikkalaisia sarjoja).
* Tänään tiistaina oltiin kuusi tuntia yliopistolla, saatiin ohjeita kirjallisuuskatsauksen kirjoittamiseen ja avattiin futiskausi Arise Unitedin harjoituksissa (kohtuu kova taso heillä - saa nähdä pelaanko peleissä vai käynkö vain treeneissä). Ensi sunnuntaina alkaa myös yliopiston liiga, joka on enemmän social soccer-pohjalla..

Lyhyestä virsi kaunis. Huomenna alkaa toisen isomman esseen kirjoittaminen, jossa hommaa riittää varmasti vielä ensi viikoksi.

Hei, ottakaa ihmeessä skypellä yhteyttä! Olen melkein joka ilta koneella, joten jos teillä on aamuja vapaana niin ei muuta kuin vihreää nappia painamaan. Odotan..

1 kommentti:

  1. Voi raukka, ookko sä jo kaivannu suomen kieltä noin paljon!!?? :D Olin yks aamu kuuden aikaan hereillä mutta ei ollu aikaa jäädä jutteleen, harmin paikka. Koita kestää kaveri!

    VastaaPoista