sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hengissäoloilmoitus ja kiekkoreflektointia

Reilut kymmenen päivää mennyt viimeisimmästä tilannekatsauksesta, joten eiköhän ole aika päivittää sivustoa..sanotaan vaikka, että kiireestä johtuu, ettei ole uusia viestejä tähän keinotodellisuuteen ilmestynyt.

Mutta joo. Täällä siis talvea pusketaan eteenpäin vaihtelevissa keleissä - toisena päivänä pärjää shortseissa komeasti ja toisena päivänä ladataan enemmän kerroksia päälle. Mutta ei täällä kylmä ole, vähän kalseaa vain. Tämä säästä.

Kaikki isommat kirjalliset työt on palautettu ja arvosanoja odotellaan. Kolmen seuraavan viikon aikana odottaa kolme esitelmää, yksi pieni tiivistelmä ja reflektointitehtävä. Ei paha. Sen jälkeen akateemiset velvoitteet yliopistolla on hoidettu. Mitä sitten - kenpä tietää?

Jalkapallorintamalla on pelattu hyvin ja huonommin. Eilen tuli vahvistettua sekin tosiasia, että on mukavampaa pelata, jos maalissa on oikea maalivahti. Pari kaveria joutui aika kovaan paikkaan veskariksi. Ja takkiin tuli 4-2. Uuteen nousuun.. Ja muu urheilu onkin keskittynyt viime viikkojen aikana kummasti jääkiekkoon. Onneksi netistä löytyy suht hyviä ja nopeita stream-lähetyksiä, joten olen pysynyt Leijonien matkassa reaaliajassa. Tosin ilman Mertarannan sinivalkoista ääntä. Homma toimii niin, että avaan ulkomaisen streamin, mykistän äänen (yleensä ruotsin, saksan tai venäjänkielinen selostus) ja avaan Radio Suomen lähetyksen toiseen ikkunaan. Kuvan ja äänen parin sekunnin viive ei juuri haittaa! Ja tunnelma on ollut katossa kaikissa otteluissa. On jännätty peiton alla rankkareita ja alivoimaa Venäjää vastaan ja (melkein) hypitty sängyllä  Granlundin häkkiä ihaillessa. Mutta myönnettävä on, että on ollut vähän yksinäistä herätä kisastudioon aamuyön tunteina. Ja äänenvoimakkuus täytyy pitää kämppiksen yöunien takia minimissä.

No niin - jos ja kun siellä juhlitaan illalla maailmanmestaruutta, niin naattikaahan koko televisiolupamaksun edestä, ystävät! Täällä kiekkofanin olo on orpo - ei lajia oikein paikallisessa mediassa näy. Jos siis juoksen aamulla tuohon kadulle laulaen Den glider in:iä, niin todennäköisesti Neighborhood Watch tulee korjaamaan minut talteen pikapikaa. Täytyy siis hehkuttaa mahdollista voittoa vaikkapa Skypen välityksellä. Mulle saa siis soittaa!

Tässä näin lyhyesti. Nitrot esille. Peli tulee olemaan, jälleen kerran, trilleri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti