torstai 26. toukokuuta 2011

Kuorma kevenee

[x] Kolme esitelmää
[x] Kaksi mustikkapiirakka
[x] Yksi Sisu-aski

Näistä ylläolevista on nautittu tällä männä viikolla. Eli niiden viimeksi mainostamieni opintojen paineet ovat kummasti helpottaneet. Tämän akateemisen taisteluvoiton kunniaksi avasin heti tiistai-iltana pienen patukan Fazerin sinistä, joka tuli - tarpeeseen. Tänään torstaina samassa sentimentaalisuuden puuskassa muoveistaan riisuttiin myös Sisu-aski ja Pihlaja-pussi. Siitä olikin mukava tarjota "happamia" terveisiä pohjoisesta tälle vaihtarikaverilleni mustikkapiirakan kyytipojaksi. Löysin nimittäin kaiken tarvittavan (vaniliinisokeria lukuun ottamatta) tästä paikallisesta Citymarketista. Leipomistouhujani hieman hidasti sähkövatkaimen ja kunnollisen desimitan puuttuminen, mutta lopputulokseen täytyy olla äärettömän tyytyväinen. Tiedän kertoa, että maistui vaniljajäätelön kanssa. Paikalliset mustikat tosin ovat kovin väljän makuisia verrattuina suomalaisiin kohtalotovereihinsa, jotka saavat nauttia auringonvalosta monin verroin enemmän ennen piirakantäytteeksi pääsemistään. Vaan hyvää oli. Leivon kaksi pienempää piirakkaa, joista toinen lähtee huomenna Huge!-campille mukaan. Uskon, että osaavat antaa arvoa rakkaudella leipomalleni marjaherkulle.

Hurja leiri tulossa! Sunnuntaihin!

Näistä on pienet marjapiirakat tehty..
Ei Kotilieden kansikuva-ainesta, vaan paljon aidompaa.

1 kommentti:

  1. Heis!
    Tulin pitkästä aikaa lueskelemaan sun kuulumisia. On itelläki ollu vähän kiireitä koulun takia ni en oo päivitelly tietoja.

    Joko se kevät sitte meniki ja sullaki loppuu koulu siellä!? Nautihan nyt ajastas siellä, sitä ei saa takas :) Siunattua lomaa!

    VastaaPoista