lauantai 21. toukokuuta 2011

Vääntöä

Kirjoitetaanpa tällainen viimeinen opiskeluaiheinen kannanotto, nyt kun opintoja on vielä kaksi viikkoa jäljellä ja ensi viikolla pusketaan läpi kaikki loput tehtävät - kolme esitelmää, yksi reflektiivinen kurssipalaute, ryhmäarviointi ja tiivistelmä. Tällä hetkellä  työstän tuota maanantaista yksilöesitelmää - sisältää 10 minuuttia tiivistä asiaa aiheesta "Mobile devices in classroom learning". Pakko lepuuttaa aivoja välillä musiikilla, iltapalalla ja hieman vapaammalla kirjoittamisella. Muuten leikkaa kiinni.

Muttamutta! Ensi viikon jälkeen koittaa vapaus yliopisto-opinnoista ja matka vie eteläsaarelle. Tässä kaveripiirissä olis yhdet häätkin tiedossa parin viikon päästä, saap nähdä, onko kellään pukua lainata.

Mitäs muuta..siellä kotona olette ainakin ottaneet ilon irti Kundista, tosin johonkin olisi voinut vetää sen sopivan ja sopimattoman käytöksen rajan. Jalonen ainakin menetti pisteitään meikäläisen silmissä kuittaamalla tilanteen "Onhan tässä itse kukin joskus kontannut"-kommentillaan. Jaa?

Hei! Ensi viikon yhtenä piristyksenä opiskelutaakan helpottamisen ohella mm. seuraavaa:
* Maanantaina (todennäköisesti) tapaan ystävän ystäviä sieltä Suomesta! Salmiakki ja purkkalähetys tulossa! Ja uusi puhelin sen kadonneen tilalle.
* Torstaina (mahdollisesti) leivon mustikkapiirakkaa yhdelle vaihtarikaverille Hong Kongista. Katsotaan, löytyykö hyviä mustikoita..niistähän se on kiinni.
* Ja viikonloppuna Arise-seurakunnan Huge!-camp! Tulee olemaan aivan huikea viikonloppu - looking forward!

Tällainen väsyneen miehen päivitys tällä kertaa..iltapäivän futisottelussa tuli muutama ruhje ja niska on kipeä koneella istumisesta. Ja lisäksi täällä sisätiloissa on törkeän kylmä! Mutta nämä kestetään - huominen on kuitenkin viikon paras päivä, joten sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti